Csomagok

 
 

 


Ugorj be hozzánk és élvezd a döntés szabadságát...

Mi betetőzzük elképzeléseidet!

A korlátlanlehetőségek, variálhatóság és kollégáin tapasztalata a garancia arra, hogy megoldást találjunk akár őrültnek tűnő elképzeléseidre is.
 
Előfordult már, hogy meghívást kaptál egy kiállításra, de a kiállítás szervező által ajánlott megoldás nem tetszett. Szerettél volnba valami egyedit, ami kitűnik a kiállító tér szabvány egyhangúságából. Esetleg szabadtéren egy szembetűnő látványos megoldást amire felfigyelnek a látogatók, de fontos az ár és a minőség is.
 
Cégünk ehhez kínálja termékeit, melyek minőségükben, megjelenésükben és árukban is elnyerik tetszésedet. Sátraink több féle méretben és kivitelben állnak rendelkezésére árulj akár élelmiszert vagy mutass be mezőgazdasági gépeket, bármelyik elképzelésedet tető alá hozzuk. Ha nem akarsz az építéssel vesződni, akár egy gombnyomással is építhetsz sátrat(XGloo2). De ha a fém szerkezetek ejtenek rabul, de félsz a bonyolult építési műveletektől, erre is tudunk alternatívákat.(Pagoda, Csillag, Összecsukható sátrak) A légies terek érzetét szeretnéd megőrizni, de nem akarsz függni az időjárástól ebben az esetben is tudunk segíteni.(Esernyő, Strech sátrainkal) Sátraink minden esetben több színben és méretben elérhetőek illetve egyedi grafikával elláthatóak.

Szolgáltatásainkat, eszközeinket csomagok formájában is elérheted:

1. Ajándék grafikai szolgáltatás:
Ha cégünknél vásárolsz bármilyen sátrat amelynek értéke meghaladja a nettó 100 000 Ft-ot, ajándékba kapsz egy 3 órás grafikai szolgáltatást, melynek segítségével egyedivé teheted sátradat.  

2. Ajándék 2,4m-es strandzászló:
Ha cégünknél vásárolsz bármilyen sátrat amelynek értéke meghaladja a nettó 400 000  Ft-ot, ajándékba kapsz egy 2,4m-es strandzászlót melyet céged arculatának megfelelően alakíthatsz ki.
A kedvezmény nem tartalmazza a grafikai tervezés költségét! 

3. 2db  4,4m-es strandzászló ajándékba :
Ha cégünknél vásárolsz bármilyen sátrat amelynek értéke meghaladja a nettó 950 000  Ft-ot, ajándékba kapsz 2db 4,4m-es cápa strandzászlót,  melyeket céged arculatának megfelelően alakíthatsz ki. A kedvezmény nem tartalmazza a grafikai tervezés költségét! 

4. Ajándék 85cm-es Roll Up:
Ha cégünknél vásárolsz bármilyen sátrat amelynek értéke meghaladja a nettó 350 000  Ft-ot, ajándékba kapsz egy 85cm-es RollUp-ot melyet céged arculatának megfelelően alakíthatsz ki.
A kedvezmény nem tartalmazza a grafikai tervezés költségét! 

5. 30% kedvezmény a kiegészítőkre:
Ha cégünknél bérelsz bármilyen sátrat amelynek értéke meghaladja a nettó 150 000  Ft-ot, 30% kedvezményt kaphatsz a hozzá vásárolt kiegészítők árából.
A kedvezményben szereplő kiegészítők alatt a RollUp-okat, Strand zászlókat, Homok display-t értjük!

 

TEKINTSE MEG KATALÓGUSUNKAT ÉS TÁJÉKOZÓDJON BŐVEBBEN TERMÉKEINKRŐL!