Felfújható reklám

 
 

 

Használjon felfújható reklámeszközt, ha szeretne elsők között ezzel az újdonságnak számító reklámeszközzel megjelenni és a látványban a piac előtt járni . Egyszerűen szállítható és könnyen felállítható, lebontható.
 
A termékcsalád használatával sajátos hangulatot és élményt varázsolhat. Igazi „eyecatcher”, feltűnő eszköz, mely mély nyomot hagy a szemlélőben, ha extra megjelenést és különleges reklámot szeretne. Kevés mobil kültéri megoldás létezik, ami ilyen kimagasló reklámfelületet biztosít fényerejével.

A reklámoszlopba és könyöklőbe LED világítás is építhető.

Meglepő, de a grafika cserélhető. A huzat zipzárral és tépőzárral feszesen vonja be a termék felfújható belső formáját. Ha koszos lesz a huzat, az géppel is mosható. Ha elhasználódik -vagy új design-ra vagy grafikára van szükség, újat tudunk rá készíteni.  

A felfújható reklámszerkezetet így nem csak adott promócióra tudja használni, hanem megújítva, grafika cseréjével új és más helyszínen eltérő reklámmegjelenéssel változatosan tudja használni.

 

TEKINTSE MEG KATALÓGUSUNKAT ÉS TÁJÉKOZÓDJON BŐVEBBEN TERMÉKEINKRŐL!

Bövebb információkért vegye fel a kapcsolatot velünk vagy tekintse meg webshopunkat:
 

 

Ha felfújható eszköze, vagy sátorponyvája megsérült, gyors és tartós megoldást nyújt a Tear-Aid javító folt, amelyet javaslunk megvásárolt terméke mellé. A 8x15-cm-es ára: 2590 Ft+Áfa