Kültéri háttérfal

 
 

Tegye izgalmassá cégreklámját!

A felfújható fal egyedi megjelenést biztosít, amivel biztos, hogy ki fog tűnni a tömegből. Lehetővé teszi a rugalmas és hordozható reklám megjelenést kül- és bel téren egyaránt.

Mind tudjuk, hogy az idő az drága. Ezért a fal kialakítása lehetővé teszi, hogy 2-10 perc alatt (pumpától függ) felállítható és nagy felületet biztosít a reklámjának.

Eső vagy hó? Nem probléma. A rozsdamentes acél szerkezetek és a felfújható, légtartó vázszerkezet ellen állnak a rozsdásodásnak és a kiváló minőségű nyomtatás is UV álló, így nem fakul ki.

A falat különböző féle képen lehet kihelyezni, vizes ballaszt, alumínium talp vagy feszítő zsineg segítségével segítségével bármilyen felszínen rögzíthető, felállítható, még akár a falra is akaszthatja.

A fal oldalain acél bilincsek találhatóak, amelyeknek segítségével könnyen egymáshoz lehet illeszteni a falakat, így hosszú falrendszer alakítható ki. 

A felfújható háttérfal szélessége 3 méter, magassága 2,5 méter, felfújható oszlopok átmérője 21 cm.

A nyomtatható vászon felülete 2,79x2,04 méter. Az vászon nyomtatása szublimálással készül, így az anyag nem kopik és könnyedén mosható minőségromlás nélkül.

 

Mit biztosít önnek a felfújható háttérfal:

Felhasználó barát

Gyors kitelepülés és bontás

Elegáns design

Német minőség és tartósság

 

MInt kizárólagos magyarországi viszonteadói partner, ajánljuk figyelmébe bővebb információért a gyári katalógust.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérjük keresse kollégánkat!

 

Ha felfújható eszköze, vagy sátorponyvája megsérült, gyors és tartós megoldást nyújt a Tear-Aid javító folt, amelyet javaslunk megvásárolt terméke mellé. A 8x15-cm-es ára: 2590 Ft+Áfa