Reklámzászlók

 
 

Vásároljon nálunk reklámzászlót. Külnböző méretben és formában kapható: csepp, cápa, téglalap

Órás felületű kültéri zászlókon rengeteg, messziről is látható információ helyezhető el. Magasságának köszönhetően már messziről hírdet és eleganciát és profi megjelenést sugall. Előszeretettel alkamazzák sporteseményeken, kültéri rendezvényeken, majálisokon, de akár üzlethelyiségek elé is kihelyezhetőek.

A zászlók szerkezetének felállítása csak 2 percet vesz igénybe. Magas minőségű karbonszálas rúd a szerkezet, mely ellenál az időjárának.

A fémperemes illeszkedés segít abban, hogy a szerkezet ne essen össze, mint egy teleszkópos kivitelnél. 

Szálítása egyszerű, hisz a szerkezet több elemből áll, így egy kis hordtáskában elfér.

 

Csepp strandzászló bővebb információ+ÁR

Téglalap strandzászló bővebb információ+ÁR

Cápauszony strandzászló bővebb információ+ÁR:

 

A zászlókhoz különböző talp típusok közül választhat:

Fém talp- rotátorral: kifejezetten stabíl és nehéz talp, szélbeforgást biztosító rotátorral. Használható bel- és kültéren is egyaránt 

Fém csavart talp- rotátorral: Gyakori helyszínváltáshoz ajánljuk, kötött talajba, hóba stb. A lecsavarást egy a talpon keresztbe átfűzhető fém kar segíti. A felső forgó rotátoron a zászlórúd mindig szélirányba áll. Használata kültér.

Fém leszúrható talp-rotátorral: Hosszú távra ajánljuk, kemény, kövesebb talajba. A talpat hegyes végénél fogva le kell szúrni a földbe, a rotátor a föld felszíne felett kell, hogy maradjon. A rotáror használatával a zászló mindíg szélbe fordul. Használata kültér.

Fém kereszttalp- rotátorral: Rendkívül stabil, alacsony súlypont. A lábak vége furatozva, így tüskékkel fixen is rögzíthető. A felső forgó rotátoron a zászlórúd mindig szélirányba áll. Használható bel- és kültéren is egyaránt 

Fém lemeztalp: Használata kültér

 

 TEKINTSE MEG KATALÓGUSUNKAT ÉS TÁJÉKOZÓDJON BŐVEBBEN TERMÉKEINKRŐL!

Bővebb információkért vegye fel a kapcsolatot velünk vagy tekintse meg webshopunkat: